Oldalak

2013. május 22., szerda

Roxana - újratöltve

Az előző bejegyzésemre sok pozitív visszajelzés érkezett, magam is meg voltam elégedve a Roxana strandtáskával, mind az anyagválasztással, mind a kivitelezéssel.

A legnagyobb dicséretet mégis Judittól kaptam, az Xszemesbolt.hu fő-fő asszonyától, úgyanis megtisztelt azzal, hogy felkért, készítsek el egy Roxanat Neki is. :)

Némi változtatást azért eszközöltem a táskán az eredetihez képest, például Judit kérésére, hétköznapi méretűre zsugorítottam, illetve a belsejébe került egy zseb a mobilnak egy másik minden egyébnek, valamint egy karabiner a kulcsoknak.

Ugyan a kis tárca nem szerepelt a kívánság listán, mégis összeállítottam egyet, mert egyrészt, nem egy nagy was ist das, másrészt meg olyan jól mutatnak együtt, hogy muszáj volt :D

Ezúttal sem maradhatott le a táska záródását biztosító dress it up gomb, amit így jól megutaztattunk, ugyanis ezt is Judit boltjából rendeltem :D

Annyira megtetszett ez a gombosdi, hogy kihasználva az ingyenes szállítási napot, még rendeltem egy halommal. Már tudom is, hogy mire fogom legközelebb rávarrni őket :)

5 megjegyzés:

Jutka írta...

Megunhatatlan és mindig új, most már nagyon megy a táska varrás neked:) sorozatgyártásba kezdtél?
Rengeteg variáció lehetséges kisebb, nagyobb, más színösszeállítás és még sorolhatnám:) Mutasd mind meg nekünk mert örömmel nézem, hiszen nagyon szépek, ügyes vagy!

evikusz írta...

Köszönöm Jutka! :)

Hát igen, ha tehetném, sorozatban gyártanám őket, néha így is el kell gondolkodnom, hogy kinek ajándékozzam a következő táskát, ha éppen elkap a hév :D

Palkó írta...

Szuper jól sikerült ez is!... egyébként nem csodálom egy cseppet sem, hogy Judit megkívánta... :)))

xJuDesign írta...

Nagyon-nagyon szép lett, Évi!:) Nem csoda, hogy Judit is kért;) Bárki örömmel elfogadna egy ilyen mutatós és praktikus darabot.
Puszi

Névtelen írta...

Csinos!!