2009. március 30., hétfő

Legjobb szülinap!

Úgy tűnik, hogy a 18 éves születésnapi feeling 10 évet váratott magára :)
Ez volt eddigi életem legjobb születésnapja!

29-én van egyébként, de már egy héttel korábban ünnepeltem:
- Szombaton (21-én) fejér megyei xszemes találkozó kezdődött Lilangnál 14 órakor, ahol mindenki baromi jól érezte magát! Isteni volt! Sokadszorra is: Köszönöm a vendéglátást és mindenkinek a részvételt!
- 18 óra környékén el kellett rohannom, mert 19 órától barátok vártak szülinapi vacsira a Topóba (Pizzéria Dunaújvárosban). Mindenki ott volt, aki fontos: Húgom a párjával, én párom, Edit barátnőm párjával és Klári barátnőm, akivel végre tudtam váltani pár szót :) Az estére egy mini torta tette fel a koronát, ami fantasztikusan csokoládés és így mennyei volt!
- 28-án Alapra mentünk, ahol párom szüleitől kaptam egy csodás asztalterítőt és még néhány apróságot, többek között egy selyem szerű anyagot, amiből talán egyszer varrok (vagy varratok, mert varrni nem nagyon tudok) egy párnát, közepén valamilyen xszemes hímzéssel.
- Ma pedig Edit meglepett még egy ajándékkal:


Ez egy előfestett gobelin kép, bár gondolom azért látszik :) Szép mi?
Csak azt nem tudom, hogy egy ilyen szépséget hogyan illik kihímezni? Mert elég aprólékos, de nem tűgobelin. Szóval, ha nagy öltéseket használok, félek, hogy túl elnagyolt lesz, ilyen anyagra pedig apró öltést még nem használtam. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?


Keresztszemes Magazin ajándék mintája máskéntAnnyira megtetszettek ennek a kis képnek a színei, hogy muszáj volt kihímeznem :)
De már régen ki szerettem volna próbálni a pár hónappal ez előtt vásárolt A/4-es méretű mágneslapot , úgyhogy kis átalakítással hűtőmágnest csináltam belőle. Annyira tetszik :D

Fehér plasztikra készült, aztán a hátúljára ragasztottam egy öntapadós fehér lap darabot. Ezt bármelyik papír boltban be lehet szerezni. Így vágtam körbe. Aztán egy két oldalas ragasztószalag darab jött és úgy a mágnes darabka. De vigyázni kell vele, mert csak az egyik oldala mágneses!

Így néz ki eredetileg:Ui.: Anyu terítőjéből már csak 3 és fél kisvirág hiányzik :)

7 megjegyzés:

Lilang írta...

Klassz az a tigris :)
Majd megnézem közelebbről és meglátjuk mit tudunk belőle kihozni

evikusz írta...

Okés köszi!
Egyébként pont Rád gondoltam, Te vagy ebben szakértő :)

Helen írta...

Jó, hogy meghímezted a magazín mellékletét, mert eszembe jutott, hogy én még nem vettem meg. Tetszi a nyagymacskád!

evikusz írta...

Köszi :)
Nekem is :)

Lilang írta...

Ha gondolod és ráérsz akkor szombaton várlak :)

Melus írta...

basszus ez igen:)

Boldog szülit utólag;)
minden nagyon szép;9
tényleg nagyon yoo volt a tali;)

evikusz írta...

Köszönöm Melus :)